Pengar&Låna | Vi hittar det båsta lånet direkt!

Privatlån utan krångel

Vi är en tjänst som drivs oberoende av bankerna. Vår avsikt är att du skall få låna pengar på ett enkelt, tryggt och snabbt sätt, och att du får det bästa erbjudandet på marknaden.

Allt på ett ställe

Hos oss hittar du det smidigaste sättet att låna utan säkerhet. Det är enkelt att ansöka, din ansökan värderas av många banker och du får snabbt svar på sms eller epost. Det kostar ingenting och du sparar tid!

Endast en kreditupplysning

Genom avtal med Upplysningscentralen (UC) säkerställas att det endast tas en kreditupplysning på dig, trots att din ansökan skickas till många banker och låneinstitut. Dina uppgifter behandlas konfidensiellt och skickas inte till någon tredjepart.

Ansök nu - snabbt svar!

Låna pengar från 3,50%

Grundkrav för att behandla din ansökan är att du är minst 25 år och har en fast arbetsinkomst på minst 12 500 kr per månad


Lån utan säkerhet

Låna till vad du vill
Låna till vad du vill ...

Alla våra bankpartners är specialister inom lån utan säkerhet. Det betyder att det inte krävs pantsättning för lånet, det är dina ekonomiska förutsättningar som avgör om du får låna pengar. Du kan använda lånet till vad du vill. Kolla lånekalkylatorn för att beräkna vad lånet kostar!

Låna pengar direkt

Du får omedelbart besked när erbjudanden är tillgängligt från en eller flera av våra bankpartners. Använder du bankid kan du i bästa fall få pengar på kontot redan dagen efter!

Snabbt svar

På vardagar får du svar inom 4 timmer på din ansökan. Du får besked på SMS eller epost.